Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lupaava tulevaisuus

Huh mikä tiistai. Asuntovahti ilmoittaa kerrankin potentiaalisesta asunnosta ja vieläpä aivan naapuritalosta. Pistän heti hakemuksen sisään ja saan pian asunnosta tarjouksen. Olemme etsineet tilavampaa kämppää jo pari vuotta, mutta Jyväskylässä ne ovat olleet pidempään kiven alla. Omistusasuntoa emme vielä saa, koska omaa varallisuutta ei olla ehditty kerryttää ja velkojen selvittämisestä on vielä kulunut liian lyhyt aika. Ei viitsi riskeerata lainahommien hakemista ennen kuin ASP-tili on täynnä. Mutta vuokralla voisi elää ikiomaa kämppää odotellessa vähän laadukkaammin.

Asuntotarjouksen saatuani laitan välittömästi viestiä, että olemme kiinnostuneita. Saamme näytön sovittua samalle päivälle. Asunto on tarpeisiimme täydellinen. Lupaan hehkuttaa siitä lisää heti kun vuokrasopimus on allekirjoitettu.

Soitan äidilleni ja puhumme pidempään kun on tarkoitus. Mutta minkäs sille mahtaa, äiti on rakas. Nyt myöhäisillan elokuva, katsomme rouvan kanssa niin pitkään kuin silmät pysyvät auki. Tästä päivästä kehkeytyikin kerrassaan loistava. Kaikin puolin hyvä fiilis, kun asiat vain muuttuvat aina paremmaksi ja paremmaksi.

Tässä kirjoituksessa on 175 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää