Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lör

Herään jäätävän kovaan tärinään. En siihen, että olisi kylmä, vaan kuuron vaimoni tärinällä toimivaan herätyskelloon. Koko sänky tärisee 7:00. Kirottu vehje, varmaan kirjaimellisesti, koska kenelläkään ei ollut herätystä päällä. Aamulla tulee televisiosta Mies joka pelasti 669 lasta. Olen kuullut tästä kaverista. Tätä ei voi katsoa kuivin silmin. Hieno mies.

Juhan kanssa kävelylenkille kiertämään järvi heti aamusta. On ihan sunnuntaiolo, koska emme koskaan kierrä järveä lauantaisin. Mukava turista ja reippailla pikkupakkasessa.

Lenkiltä saunaan ja saunasta koneelle. Serverisäätöjä. Pitkän bloggauksenkin pyöräytän TickTickistä.

Vielä ehtii pelailla. Ja huomennakin on vielä vapaata. Ai että. Kyllä muuten toimii.

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää