Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lapsi mukaan töihin

Ohhoh, Twitterissä todella myrskyää. Hauska seurata, popkornit esiin: #RIPTwitter Twitterissä ja #RIPTwitter Mastodonissa. Jännät paikat.

Nukun tänäänkin liian myöhään. Yöunet jääneet vähiin. Olen silti keskivertoa hyväntuulisempi.

Tänään vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää. Yhdeksänvuotias Manu poikani pääsi tutustumaan Digitoimisto Duden arkeen. Manun mielestä parasta isän työpaikalla on pelaaminen pelikoneella, fasupalojen syöminen ja kivat työkaverit. Mukaan pojalle lähti laadukas Dude-huppari, jonka S-koko vielä hieman löysä, mutta pitää syödä paljon että istuu päälle paremmin.

LinkedIn-päivitykseni iltapäivällä

Ei viikonloppusuunnitelmia. Ja hyvä niin.

Tässä kirjoituksessa on 105 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää