Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aamulehdessä

Oikein tehokas torstai. Terapiakin ja kaikkea. Poikkeuksellisen hyvä fiilis siihen nähden, että päivä on ollut taas täynnä heräämisestä puolilleyöhön.

Minua haastateltiin Aamulehteen. Toimittajalla oli hieman kiire jutun kanssa ja jutun tullessa ulos lehdessä oli tietenkin väärä sukunimi. Ei muuta kun oikaisupyyntöä perään.

Juttuun jäi toimittajalta vielä asiavirhe: ”Mastodon on niin sanottu fediversumi”. Mastodon on yhtä Fediversumi kuin sähköposti on Internet. Mastodon on toki osa Fediversumia.

Olisi hienoa olla oman sukupolveni Petteri Järvinen joskus. Tietokirjoja on palava halu kirjoittaa. Ehkä ryhdyn tuumasta toimeen, kun kerran rahakirjani ei kantanut vielä hedelmää.

Loppuun hieman mainioita TickTickin tilastoja tältä päivältä:

Tässä kirjoituksessa on 111 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää