Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loki + kirja = Lokikirja

Päähäni pälkähti hauska ajatus Tom Hiddlestonin näyttelemästä Lokista kirja kädessä. Siitä tulisi hyvä lokikirjan logo.

Lähdin jo etsimään työstettävää materiaalia, kuten tämä upea Etsyssä myynnissä oleva SVG-vektorigrafiikka. Mutta sitten muistin, kuinka Marvel ja Disney ovat ennenkin haastaneet ihmisiä oikeuteen tavaramerkkirikoksista. Vastaan osui myös tämä Etsy-kauppiaille suunnattu artikkeli.

En usko, että henkilökohtaisen blogin ”tunnuksena” asia olisi ongelma. Mutta antaapa silti olla. Suomen kielen sanoja he eivät sentään voi tavaramerkitä, eivätkä viedä iloa sanoilla kikkailustani. Loki… kirja… hihi…

Kirjaako hän selkänsä takana piilottelee? Marvel’s Loki © The Walt Disney Company

Tässä kirjoituksessa on 107 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää