Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loki 821

Stressin määrä lauantaina: 3h 30m
Palautumisen määrä lauantaina: 0m

Stressin määrä sunnuntaina (tähän mennessä): 45m
Palautumisen määrä sunnuntaina (tähän mennessä): 0m

Verrokkina viime viikon sunnuntaina palautumisen määrä sunnuntaina oli 6h 45m.

Syystä tai toisesta työasiat pyörivät mielessä. Viikko oli monella tapaa raskas, syistä joita en voi avata auki tässä. Täytyy hyväksyä, että toiset viikot ovat vaikeampia ja toiset helpompia.

Sunnuntai kuluu osittain työn puolella. Kehitän ja aikataulutan asioita, jotta toivottavasti säästyn ylipitkiltä päiviltä ensi viikolla. Koitan jatkossa sunnuntaina aikataululuttaa seuraavat kaksi viikkoa etukäteen. Koska tekemistä todellakin löytyy joopa 1-2 kuukaudeksi kerrallaan. Ajattele, backlogilla on niin paljon tekemistä, että vaikka kaikki laittaa kalenteriin, tehtävät eivät vähene yhtään. En muista moista tilannetta olleen aikaisemmin. Se on tietysti vain positiivinen asia.

Jos teet WordPress-bäkkiä tai tiedät jonkun, vink vink.

Tässä kirjoituksessa on 152 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää