Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loki 822

Vain viisi tuntia neljäkymmentäviisi minuuttia unta. Nykyään harvinaista, jos unet jäävät alle seitsemään tuntiin. Jostain syystä käyn niin ylikierroksilla, että en saa nukututa. Tavallaan tiedostettua, kun sunnuntai kuluu pääosin töissä.

Todella tuulinen, myrskyinen, räntäinen keli. Lunta tulee niin paljon, että hyvä että ovea saa auki. Kylmä, pimeä ja luminen sää sopii uuden True Detective: North Countryn mielenmaisemaan.

Pitää opetella päästämään irti töistä. Ei tämä koko elämä pelkkää työhommaa voi olla. Paitsi voi, jos nauttii siitä, kuten meikäläinen. Slippery slope. Kyllästyn tähän itsekin jo, mutta: Kyllä minä petraan vielä…

Tässä kirjoituksessa on 111 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää