Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kuudes päivä ilman kofeiinia

Tämä kirjoitus ei ole oikeasti kirjoitettu lauantaina. Ensimmäistä kertaa koko lokikirjan historian aikana unohdin kirjoittaa päivän kuulumiset. Mitä tästä opimme: Älä jätä lokikirjaa viime hetkeen. Katsoin illalla elokuvaa ja rupesi väsyttämään jo ennen yhtätoista niin paljon, että leffa oli pakko jättää kesken. Kofeiinittomuus toimii. Tykkään tämän kaltaisesta luontaisesta väsymyksestä, ei tule valvottua ja pystyy heräämään aikaisemmin helpommin.

Lauantaipäivä sai pisteet 4/5. Hieman päänsärkyä, joka lakkasi illalla Ibumaxin otettuani. Päätä särkee nykyään lähes joka päivä, enkä enää tiedä johtuuko se edelleen kahvin lopettamisesta, vai mistä. Olen juonut vettä pari litraa joka päivä ja liikkunut ja syönyt riittävästi. Hieman pelkään, että nyt kun olen napsinut Ibuprofeiinia harva se päivä, päänsärky johtuu sen ottamatta jättämisestä. Toivottavasti ei kuitenkaan. Pitää kuitenkin olla nyt varovaisempi särkylääkkeen kanssa ja yrittää pärjätä läpi päänsärkyjen vaikkapa ihan perus levolla.

Lauantaina kävin puolisoni kanssa kiertämässä Jyväsjärven kävellen. Näimme yksinäisen joutsenen, joka tuli aika lähelle. Nappasin kuvan muistoksi:

Tässä kirjoituksessa on 198 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää