Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Korvissa soi

Herään keskellä yötä. Oikeassa korvassani vinkuu kovaa. Tinnitus. Molemmat korvani ovat tukossa ja päässä humisee. Mitähän tämä nyt on? Nousen pystyyn ja katson kelloa. 4:21. Menen keittiöön ja juon lasin vettä. Tuntuu kuin olisin juuri noussut lentokoneesta paineistetun lennon jälkeen ja sen lisäksi olisi krapula ja vuonna 2013 iskenyt dissosiaatiohäiriö tullut takaisin. Onko tämä totta?, mietin. Olenko edes hereillä?

Korva ei lakkaa vinkumasta ja ahdistaa, mutta päätän silti jatkaa unia. Parin tunnin päästä säpsähdän hereille ja huomaan, että melu on vaimentunut.

Oli mitä oli, puoli kymmeneltä ylös ja saattamaan sokeaa vaimoa optikolle. Silmälaseista on irronnut linssi ja ruuvi on kateissa. Onneksi saavat helposti silmälasit kuntoon. Kiitos Synsam.

Viikko on ollut hektinen. Olen missannut kuntosalin parinakin iltana. Tänään migreeni kolkuttelee pääkallon sisältä. Ihmisen pitää syödäkin joskus.

Lepoa tiedossa pari päivää. Vihdoin.

Tässä kirjoituksessa on 155 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää