Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Koodia ja pizzaa

Taas hurahti päivä liian nopeasti. Koodia, peliä ja myöhästynyt lounas rouvan kanssa. Puolet päivästä ei ahdista ollenkaan. Olen kuitenkin liian pää pilvissä ja ajatus Internetin ihmemaassa. On hankalaa olla läsnä, kun koodi vilisee mielessä. Pitäisi oikeasti rauhoittua nyt.

Tilaan Popolo-pizzan, jossa on kanaa, kirsikkatomaattia, rucolaa ja mozzarellaa. Lisukkeeksi otan naga-majoneesia kippoon. Juomaksi karpalomehua. Vaimo tilaa Risoton, jossa on jättikatkarapuja. Chilimajoneesi on täydellistä. Kuulemma hotkin, vaimo on oikeassa. Syön lautasen tyhjäksi alta aikayksikön.

Kotona jatkuu koodaaminen. Ehdin onneksi pelaillakin välissä.

En ole päivään tyytyväinen, vaikka olen saanut aikaan hienoja asioita kuten tämän. Jotenkin onnistun silti ahdistumaan ja pilaamaan kaiken. Miksi en voisi kerrankin olla itseeni tyytyväinen? Nyt on loma.

Kello on 00:39. Tuntuu kuin se olisi 20:39. Missä välissä tuli yö ja kaikki menivät nukkumaan?

Huokaus.

Tässä kirjoituksessa on 144 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää