Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Toinen sateinen lomapäivä

Vähän sekava päivä. Koko päivän on satanut vettä. Tykkäisin, että sataa öisin, saan nukuttua silloin paremmin, mutta tietenkin nyt iltaa kohden sade lakkaa.

Niska on toista päivää oudosti jumissa ja kipeä. Kofeiinia on kertynyt elimistöön 502mg, aivan liikaa. Kasveja ei ole kasteltavana. Koodia on taas kirjoitettu. Parempi vähentää, ettei mene pakkomielteen ja ahdistuksen puolelle. Meinaa nimittäin mennä jo. Unohtelen syödä ja huudan lapsille. En tiedä miksi. Ahdistaa.

Lomalla ei tule jotenkin kiinnostuttua rutiineista silloin, kun ei ole lenkkipäivä. Vai onko? Tarkistanpa heti. Huh, huomenna vasta. Tiedossa on spurtteja.

Firman tulos tärähtää sähköpostiini. Olen enemmän kuin tyytyväinen.

Mukavaa elää näin, päivä kerrallaan. Laajemmat lomasuunnitelmat vasta ahdistaisikin. En halua miettiä mitään.

Huomenna pitää kuitenkin petrata tässä päivärytmissä. Jospa ainakin se juoksulenkki virkistäisi mieltä.

Tässä kirjoituksessa on 150 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää