Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Meh-päivät jatkuu…

Torstai. Unirytmi edelleen 03-11, mutta tänään herään jo kymmeneltä. En pääse lenkille, koska olen unohtanut laittaa vaatteet kuivumaan. Päätän mennä juoksemaan iltapäivästä. Hyvä reilun viiden kilometrin lenkki.

Rutiinittomat päivät toistavat hieman itseään. Roikun sosiaalisessa mediassa pitkin päivää vähän liikaakin. Ahdistus on tasaisessa kasvussa. Lotta tekee illasta lettuja, mutta en jaksa enää syödä siipien päälle. Pitää tehdä joku toinen päivä lettuja vaikka porukalla. Saunakin voisi toimia.

Kello 22:20 saan lapset peiteltyä nukkumaan. Nyt laitan tietokoneen kiinni ja menen vaikka syömään suklaajäätelöä.

Tässä kirjoituksessa on 99 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää