Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kierroksia

Pesen hampaita. Kello on puoli yksi yöllä. Kauhukseni huomaan, että olen unohtanut painaa Julkaista-nappia. Jotta hyvä kirjoittamisputki ei katkeaisi, päätän ajastaa kirjoituksen vielä keskiviikon puolelle. Eikös se niin ole, että päivä vaihtuu vasta sitten kun menee nukkumaan?

En tiedä miten tässä näin kävi. Päivä on ollut täynnä tekemistä, mutta ei mielestäni mitenkään tavallista hektisempi. Työpäivä on ollut erityisen tuottava uudella Todoist + Sunsama-yhdistelmällä. Aion kirjoittaa tästä myöhemmin pidemmän, ”oikean” blogikirjoituksen, mutta voin jo nyt paljastaa, että tapa tehostaa tuottavuutta on kuin David Lykhemin ja Rick Pastoorin menetelmien välimalli.

Nyt joutaa nukkumaan. Unet jäävät taas liian vähiin. Miten menikin valvomiseksi taas. Kierroksilla…

Tässä kirjoituksessa on 122 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää