Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Juna kulkee vaan

Hulluus jatkuu. Olen nukkunut aivan liian vähän, tyypillisesti yhdestä kuuteen tai kahdesta seitsemään. 4-5 tuntia ei vain riitä.

Tänään kolme palaveria putkeen. Apua.

Työkiireet eivät pysäytä myöskään vapaa-ajalla koodailua. YNAB on yhä elämäni mullistanut budjetointisovellus, mutta välillä on vaikea hahmottaa kokonaistilannetta kertavilaisulla, kun budjetoitavaa on paljon. Siksipä koodata pöyräytin miniappin, joka hoitaa asian. Löytyy GitHubista, luonnollisesti.

Pää on nyt niin pyörällä, että ei pysty enää kertomaan mitään järkevää. Ajatus ei toimi.

Ensi viikko on vielä palaveriviikko, sitten alkaa toivottavasti tasaantumaan. Uusi harjoittelija pärjää hienosti. Toivottavasti saadaan myös uusi dude.fi liveksi pian.

Nyt tapahtuu ja paljon… tätä junaa ei voi pysäyttää…

Tässä kirjoituksessa on 125 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää