Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vauhti kiihtyy

Aamulenkki jää välistä, tulisi muuten liian kiire terapiaan. Helpompi terapia kuin viime viikolla. Töissä pääsen vihdoin keskittymään, vastamelukuulokkeet korvilla. Lohkokirjaston uusi versio.

Iltapäivästä omistajien palaveri. Hommahan näyttää toimivan, paremmin kuin koskaan. Vielä täydellisyyden tavoittelua ja tästä tulee hyvä. Ei vaan, riittävän hyvä on riitettävä, mutta aina voi parantaa.

Päivä venähtää iltaan. En ehdi lenkille illallakaan, koska tyhjällä vatsalla ei uskalla lähteä ja tukevan syömisen jälkeen ei ole järkeä lähteä. Vähän harmittaa tämä viikko, kun lenkkeily jää ensimmäistä kertaa useampana päivänä paitsioon agendan ja reissailun takia, mutta ensi viikolla en tee samaa virhettä.

Energiataso 20%.

To be continued.

Tässä kirjoituksessa on 122 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää