Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Ihan paska maanantai

Milloinkohan maanantai on ollut yhtä surmaa kuin tänään? Henkilökohtaisessa päivyrissäni on 6 lausetta asioista, jotka menivät pieleen tai aiheuttivat pahaa mieltä. Tasan nolla asiaa, jotka sujuivat hienosti tai ilahduttivat. On vaikeaa olla positiivinen, kun tulee turpaan koko ajan.

Siispä en jatka tätä negatiivisuuden kehää märehtimällä asiaa täällä. Suhtaudun kaikkiin asioihin nykyään seuraavasti: Yksi hetki ja yksi päivä kerrallaan. Huomenna nähdään miten meni ja yritetään uudestaan. Sitten katsotaan maanantaina sujuiko viikko suunnitelmien mukaan ja tehdään sitten uusi suunnitelma päivä kerrallaan.

Toistan klassisen: Ehkä huomenna on parempi päivä.

Tässä kirjoituksessa on 103 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää