Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Hyvä viikko

Jos eilen oli hyvä päivä, tämä on hyvä viikko. Tiedän sen jo nyt. Iso kontrasti viime viikkoon, joka oli aivan paska. Enkä puhu nyt mistään suorittamisesta, olen liiankin tehokas ja teen töitä paljon. Puhun yleisvoinnista, mentaalisesta tilastani ja elämän jokaisen osa-alueen etenemisestä.

Huijarien Suomi luettu, Kesken kaiken seuraavaksi. Muiden kuolemakokemuksista lukeminen muistuttaa: Memento mori.

Päivittäinen meditointi auttaa keskittymään hetkeen. On mukavaa, että olen saanut tahdin pidettyä Insight Timerin avulla. Meditoin jopa useamman kerran päivässä. Tästäkö se lähtee?

Tässä kirjoituksessa on 92 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää