Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Väsyttää

Haluaisin pystyä kirjoittamaan enemmän tänään, mutta olen niin väsynyt. Olin aivan valmis nukkumaan jo kahdeksalta, mutta tytär halusi jutella. Koulukiusaamisasia on mennyt huonompaan suuntaan. Pitää tehdä asialle huomenna jotain. Tämän jälkeen läksyissä auttelua. Ja sitten nukkumaanmennessä molemmilla onkin kaikki maailman asiat kerrottavana, vaikka ollaan jo peiton alla.

Huokaus, tässä sitä taas ollaan. 23:09. Tänään olen potenut jonkinasteista vatsatautia. Ei sentään tule mitään yläpäästä. Mutta vatsakipu ei ole kivaa. Pitää katsoa aamun vointi erikseen, mietin menenkö terapiaan ollenkaan. Töihin en mene, mutta voinnin mukaan hommia kotona.

Tämä päivä on ollut melkoinen. En muista milloin viimeksi olisin ollut yhtä väsynyt. Lukusuositus: ”Totta vitussa olen työkykyinen”, sanoi Tuomas Milonoff, kunnes ei pystynyt edes päättämään, mitä leipää ostaa – näin ”Tunna” tilttasi. Jonkinlaista taisteluväsymystä ollut täälläkin. Full-on burnis ei ole tulilla, mutta pitää nyt olla tarkkana. Se saattaa tulla nimittäin ihan puskista.

Tässä kirjoituksessa on 165 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää