Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Päivä kuin timantti

Hyvä päivä tänään. Olen saanut paljon aikaan ja on ollut virkeä olo harvinaisen pitkään. Ottamani ajanhallintamallin myötä on tullut mentyä nukkumaankin ”ajoissa”, eli ennen yhtätoista. Unta kertyy silloin 7-8 tuntia. On hämmästyttävää, miten suuri merkitys päivän vireystasoon on jo yhdellä tai kahdella lisätunnilla yöuniin.

Tässä päivässä ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Paljon työasioita, perheasioita. Vaikka tekemistä riittää niin ei ole kiireen tuntua. Väsymys alkaa pikku hiljaa tuntua, mutta niin kuuluukin tässä kohtaa päivää.

Tänään olen kiitollinen hyvistä työkavereista ja perheestäni.

Saatan palkita itseni Overwatchilla ja energiajuomalla.

Tässä kirjoituksessa on 111 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää