Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Huokaus

Ensimmäinen joulukuuta. Terapiapäivä. Kerron tämän viikon synkimmistä hetkistä. On niitä onneksi hyviäkin päiviä. Töissä koulutan uutta tyyppiä. Hyvä ensimmäinen päivä.

Miten kello on jo 21:15? Ei meinaa jaksaa taas mitään.

Uuden joulukuusen valon ketju on rispaantunut poikki. Minun tuuriani. En jaksa reklamoida. Tilaan netistä uudet valot. Rahaa palaa, mutta sitä on joulu.

Traakkipuistani kuivuu lehtiä. Siis molemmista. En ymmärrä mikä on ongelma. Planta on toiminut hyvin ja olen tehnyt ohjeiden mukaan. Kunhan ei kokonaan kuole.

Haluaisin ennen vuodenvaihdetta julkaista uutta musiikkia. Vaikka sitten sen kesäbiisin tai balladin viimeistellyt versiot. Vuodenajasta viis. Ei meinaa jäädä aikaa ja energiaa nyt musiikille, se harmittaa.

Äh. En jaksa ajatella. Juuri nyt olo on vaikea. Kohta menen kyllä lepäämään.

Tässä kirjoituksessa on 128 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää