Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Horna

Nukun täydet seitsemän tuntia, vaikka lämpötila ei laske makuuhuoneessa alle 26 asteen. Aamupala, vettä, toinen lasi vettä. Päätän, että en koodaa tänään yhtä paljon kuin eilen, jolloin en pakkomielteeltäni osannut lopettaa ja koodasin koko päivän, yhteensä noin kaksitoista tuntia putkeen. Välissä söin jotain, kuten lettuja. Juhannusaattoa ei pitänyt viettää koodaten, mutta mikäs siinä kun hauskaa oli. Loppua kohden meinasi mennä tosin stressin puolelle, mutta otin päivän päätteeksi pari peliä Overwatchia.

Lenkki +28 asteen lämpötilassa osoittautuu virheeksi. Vieläkin vatsaan sattuu ja huono olo. Taidan olla pötkölläni Loppupäivän. Väsyttää huomattavasti tämä kuumuus.

Tässä kirjoituksessa on 116 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää