Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sisällä on hyvä olla

Nukun pätkissä. Poika herättää, kertoo että ötökkä häiritsee. Sen jälkeen herään itse, kun vatsaa vääntää. Ilmeisesti lämpö nyt takertui tuohon pakkiin. Vatsa ei ole vielä aamullakaan entisensä. Harvemmin pakki näin reistailee. Toivottavasti ei pitkity.

En mieti nyt liikaa, keskityn tähän hetkeen. Tänään pidän lepopäivän puhtaasti tuon vatsan takia. Ei tuonne helteeseen parane lähteä liikkumaan muutenkaan, eilinen sen osoitti. Viisi päivää viikossa liikuntaa on silti ihan hyvä, vaikka alle 6-7 päivän viikkotavoitteeni. Pitää osata antaa itselleen släkkiäkin välillä.

Tänään koodailen taas, koska on siihen istuva fiilis. Tätä minä teen. Tämä on minun tarkoitukseni. Kyllä ne ajat tulevat myös, että teen jotain muutakin. Aivan varmasti tulevat.

Tässä kirjoituksessa on 132 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää