Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Juhannuspäivä

Nukun hyvin ja pitkään, kuin tukki. Aamulla nestehukka, äkkiä vettä. Paino on ilahduttavasti taas pudonnut kilon, pitkäänhän se junnasikin 76kg:ssa. Mutta enpä minä tuota enää katsele muuten kuin kuriositeettina, olen koko kevään ollut alle tavoitepainoni 77kg.

Koneelle koodaamaan. On se vaan niin mukavaa. Hieman haikailen jostain järven rannasta ja aaltojen liplatuksesta, mutta sitten muistan, että siellähän on vaan ötököitä ja liian kuuma. Kun lämpötila nousee, ei helteitä pääse kyllä pakoon sisälläkään, mutta ainakaan ei ole paarmoja, mäkäräisiä ja hyttysiä kiusaamassa.

Ei kummoisempia juhannussuunnitelmia, muuta kuin rennosti ottamista. Ajattelin, että juon parit Sun’n Grande Grapefruitit, joka on todella kirpeän greippinen kesäjuoma, tuhat kertaa parempaa kuin mikään lonkero koskaan. Ehkä lettuja ja makkaraa tai jotain sellaista, ihan kotona sisällä. Jos innostuisi, niin illalla voisi käydä kävelemässä tai juoksemassa tai molempia.

Ei stressiä, pelkkää helppoa elämää. Hyvää juhannusta!

Tässä kirjoituksessa on 162 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää