Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Etäkeskiviikko

Olo on parempi kuin eilen. Yhdeksän tuntia unta ei tunnu kuitenkaan riittävän. Noin viisi päivää flunssan alkamisesta. COVID-19 testitulos on negatiivinen, sen unohdin jostain syystä kertoa eilen. Lueskelen Internetistä, että tauti ei enää tartuta 2-3 päivän jälkeen.

Viimeksi olin flunssassa 5.3.202214.3.2022, eli kahdeksan päivää ja kaksitoista tuntia. Jep, pidän näistäkin kirjaa. There’s an app for that, TimeJot on tällaisiin kätevä. Minusta on hauska seurailla kaikenlaista ylimääräistä dataa. Ainakin tiedän, että minun kohdallani flunssasta kokonaan paraneminen kestää keskimäärin noin viikon.

Pitää katsoa kuitenkin aamulla vointia, olisi terapia, palaveri ja firman virkistysilta, harmittaisi perua ne kaikki. Tänään on onneksi ollut keskimäärin ihan hyvä ja lähes oireeton olo. Kurkku on vielä vähän kuiva ja yskittää hieman, mutta eiköhän sekin pian laannu. Haluan huomenna savusaunaan.

Työpäivä sujuu hyvin, vaikka tuottavuuspisteet (70%) jäävätkin hiuskarvan verran alle keskitasoni. Tänään tein mm. karusellilohkosta saavutettavamman, joskin muutokset eivät ole vielä masterissa. Samalla laitoin swiperiin ensimmäisen issueni.

Joku kysyi Twitterissä kuinka aloittaa koodaaminen. Ja minähän vastasin:

Tässä kirjoituksessa on 196 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää