Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aurinko vaipuu mailleen

Päätänkin, että en tee tänään mitään ihmeellistä. Kokonainen päivä levon kannalta. Tulee tehtyä henkilökohtaista taulukkolaskentaa. Jäänyt vähän tuo budjetointi kaiken jalkoihin. Yllättävän salakavalasti ne menot aina hivuttautuu ylemmäs, esimerkiksi ruokakustannusten osalta. Mitään ihmeempiä törsäilyjä ei ole tullut tehtyä, mutta niin vaan helposti tulee elettyä yli varojen. Muutamia satasia, mutta kuitenkin.

Pakko hieman alkaa säästämään lisää, jos joskus meinataan lähteä vaimon kanssa reissuun. Nettovarallisuus ei ole koskaan ollut parempi, mutta ei sitä silti jää sellaista ”Guilt Free Spending” rahaa oikein yhtään. Ehkä tulojen kohennettua tilanne muuttuu.

Aurinko laskee. Olen tehnyt mitä lupasinkin tänään: En yhtään mitään.

Tässä kirjoituksessa on 121 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää