Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Ailahtelevaisuutta

Kaunis päivä, mutta en ole käynyt tänään ulkona. Sen sijaan pelaan Overwatchia. Testailen joitakin pianoplugineita, mutta varsinaisia sävellyspuuhia ei jatkettukaan tänään. Ja Lotan ääni on hieman poissa, ilmeisesti pientä flunssaa.

Boneless kanansiipiä. Lisää pelailua. Iskee jäätävä päänsärky. Olen juonut liian vähän vettä tänään. Kaksi Buranaa auttaa.

Ahdistusta. Kuolemanpelkoa. Memento mori, kyllä minun pitäisi tämä jo osata. Täytän CORE-OM-setit, jotta saan terapian jatkoasiat kuntoon. Nopeasti se aika rientää. Sekin hirvittää. Taas on se kylmä kalman tunne.

Istahdan sängylle. Kasvit on kasteltu. Aurinko laskee ja valaisee koko asunnon. Kaunista.

Ei ihan niin optimi lauantai kuin olisi voinut olla. Fiilikset heitelleet liikaa. Kaipaan tasaisempaa.

Nyt luen kirjaa.

Tässä kirjoituksessa on 124 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää