Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Muusikko & tuottaja

Nukun yli kahdeksan tuntia, mutta olen silti armottoman väsynyt aamulla. Lenkille ei tule lähdettyä, sen sijaan syön hitaasti aamupalan ja lähden lompsimaan toimistolle. Päivä on aurinkoinen, fiilis tasapaksu.

Toimistolla on jälleen mukavaa, kaikki ovat hyvällä fiiliksellä. Myyntipalaverikin sujuu hienosti. Päivä menee nopeasti, kun on palaveria toisensa perään. Saan paljon aikaan, vaikka tuntuu, että mitään ei mukamas taas kerkiä.

Kuuden maissa kotiin ja rentoilemaan. Perjantaina tehtävälistan tyhjennettyään on onnistunut fiilis.

Lotta kysyy milloin tehdään niitä biisejä. En jaksaisi, mutta sanon silti, että vaikka heti, jos kasaat mikin. Ja onpas meillä hauskaa monta tuntia. Saamme vain murto-osan ensimmäisestä kappaleesta aloitettua, mutta se ei haittaa. On mukavaa tehdä musiikkia yhdessä. Muusikko ja tuottaja. Pro-meininki. Huomenna jatkuu.

Tässä kirjoituksessa on 128 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää