Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

On taas perjantai

Vilkas viikko. Kaikenlaista on päässyt taas tekemään. Hyvin puksuttaa tiimin koodi ja kaikki muukin. Oikein optimistinen fiilis.

Viikonloppuna on tiedossa pitkästä aikaa vähän toimistohommia lauantaiaamuna. Muuten voisikin sitten keskittyä rentoiluun, leffoihin, lenkkeilyyn. Jos saunassa kävisi. Sellaisia hyviä perinteisiä juttuja, niitä samoja, joita on tullut harrastettua muinakin viikonloppuina. Ei kyllä tarvitse mitään kovin kummoista tehdä, jotta saa meikäläisen iloiseksi.

Sushit naamaan ja sitten Overwatchia. Paitsi äiti uhkasi tulla käymään. Ehkä kohta heitän yläfemmat mammalle.

Tässä kirjoituksessa on 86 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää