Liika uni on pahaksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

En osaa herätä ajoissa. Vaikka valvoisin vain kahteentoista, tuntuu siltä että herään aina liian myöhään. Mikä sitten on liian myöhäinen herääminen? No puoleenpäivään nukkuminen tai yli puolenpäivän. Tänään heräsin kahdelta ja valvoin viime yönä vain yhteen. Vaikka herätyskello olisi soimassa niin kesäisin ei yksinkertaisesti jaksa herätä aikaisin. Ja myöhäisen heräämisajankohdan takia päivä on pilalla kun siitä on puolet mennyt nukkumiseen. Toisaalta, kesällä saa nukkua, mutta itse haluaisin vaihteeksi aamuvirkuksi ja hylätä hetkeksi unenlahjani.

Juhannuksen jälkeen elämä jatkui nukkumisella, olinhan sentään valvonut juhannusyön läpi. Katsoin leffoja ja kuuntelin musiikkia. Eilen lähdin siwaan puoli yhdeksältä ja kesken kävelymatkan alkoi sataa vettä. Kastuin läpimäräksi. Kun olin perillä, huomasin että isukki oli päättänyt lähteä autolla ruoka-ostoksille samaiseen kauppaan (jossa muuten äitini työskentelee). Olisin päässyt kastumatta ja nopeasti perille. Mutta ei se haitannut. Kaipasinkin vähän virkistystä. Ostin karkkia ja limsaa ja lähdin kotiin. Kotona pelattiin velipoikien kanssa marioparty3:sta tovi ja aloitettiin leffamaratoni. Ilta venähti yhteen, jolloin menin nukkumaan.

Eilen piti leikata nurmikko ja pestä vessa, mutta juuri kun olin aikeissa mennä leikkaamaan nurmikkoa, alkoi sataa vettä. Luonnollisesti märkää nurmikkoa on aika inhottava leikata, joten päätin jättää aikomukseni tuonnemmaksi. Vessanpesu unohtui kun lähdin sinne lähikauppaan. Tänään pitäisi sitten hoitaa molemmat hommat jossain välissä. Tällä hetkellä laittelen uusia kuvia nettiin, mm. Juhannuskuvat, joita saatte ihailla rollewebin webgalleriassa, sitten kun ne sinne tulevat.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä