Lehtijuttu Kaupunkilaisessa 9.9.2013

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Pojan syntymän jälkeen seuraavana päivänä sairaalassa oli toimittajatiimi kuvaamassa vastasyntyneitä vauvoja. Kun porukkaa tuli huoneeseemme, he ihmettelivät ensimmäisenä tietysti minun ja Veeran viittomista. Innostuin kertomaan enemmänkin Veeran sairaudesta, viittomakielisyydestä ja aiheeseen liittyvästä – minä kun olen aiheen suuri fani, enkä jätä kysymyksiä leijumaan ilmaan. Päättivät sitten tehdä vauvapalstalle pääjutun meistä.

En tiedä oliko minun ajatusvirhe, vai toimittajan huolimattomuusvirhe, mutta Veerahan on 27-vuotias, eikä 26. No, ikä on vain numero, enkä sitä ole koskaan ajatellutkaan. Otsikko on hauskan kärjistetty. Kerroin oppineeni sormiaakkoset noin tunnissa, se ei suinkaan tarkoita sitä että olisin oppinut viittomakielen tunnissa. Veera on kuvassa kaunis, oma ilmeeni ei taas ollut parhaimmasta päästä. No, eipä tuolla niin väliä ole, pointti tuli selväksi.

2013-09-12 20.24.03

Meistä on kirjoitettu aiemminkin erilaisissa julkaisuissa (tässähän alkaa olla kohta jo julkku, apua):

Aiheesta lisää kiinnostuneille löytyy rutkasti esimerkiksi avainsanojen kuurosokeus, usher ja viittomakieli alta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti