Kuvia joulusta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ei ole vielä liian myöhäistä julkaista joulukuvia, sillä joulu oli vain kolmisen viikkoa sitten. Sukulaiseni eivät tietääkseni tahdo kuviaan julkaistavan, joten julkaisen vain ne harvat kuvat itsestäni ja vaimostani. Ja tietenkin kotikotimme valkoisesta pehmeästä Böödi-kissasta. Samalla saan kunnian testata astentamani uutukaisen fancyboxin galleriaa. Tämä tuntuu toimivan, joten aion jatkossa postittaa gallerioita blogimerkinnöissä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. AnnBell

    Tosi kaame!Vähemmän kaunis ihminen(=kauniinpi ilmaisu Rumalla).Muta kaikkea hyvää sulle kuiteskii.Toivotaan että sun luonne vetoo,kun ulkoisuus ei. <3

  2. Rolle

    Haha, no eipähän minun varmasti tarvitse sinuun vedota ;) minulle riittää että vaimoni tykkää ulkonäöstäni. Kiitos kun sanoit suoraan, vaikka täytyy myöntää että kommentoit hämmentävään aikaan hämmentäviä kuvia. Miten osasitkin löytää kolme vuotta vanhoja pellekuvia, jotka olin jo itse täysin unohtanut? Totta puhut, rumia ovat.