Mukana kulkevat tavarat

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

iPod Touch musiikkisoitin, Nikon D40 digitaalinen järjestelmäkamera, 16GB DataTraveler muistitikku (puolen teran kiintolevyä en jaksa melkein koskaan raahata mukanani. Kopioin muistitikulle tarvittavat asiat, se riittää), Saunalahden 768kbps -mokkula / Huawei E169, Rakas ♥ Asus EEE PC 901, lompakko, jonka sisällä lukematon määrä kortteja (myös plussakortit paitsi S-etukortti, elinluovutuskortti, Makuunin kanta-asiakaskortti, Yliopiston Apteekin kanta-asiakaskortti…), ehkä hyvällä tuurilla vähän rahaa, joitakin kuitteja ja etukuponkeja, puhelimen ja EEE PC:n laturit, Nokian E90-kommunikaattori. Kaikki ehdottomasti tarpeellinen tavara!

Avaimia en tähän laittanut, koska ne ovat jykevällä ketjulla kiinni housuissani. Firma nimeltä Sulkuturva täytti vuosia ja jakoi ilmaiseksi 10 000 avaimenperää ja minä onnekas sain yhden sellaisen avaimiini. Avaimenperä on itseasiassa aika hienon kiiltävän metallinen. Eli jos avaimeni joskus sattuvat katoamaan, löytäjälle on luvassa löytöpalkkio Sulkuturvalta. Kiitos Jani haasteesta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Näppäilysi tallentuu historiaan | Rollemaa.org

    […] sulkuturva työpaikkana – Sulkuturvasta olen saanut ilmaiseksi avaimenperän tänä vuonna, eli kun avaimeni seuraavan kerran tippuvat, Sulkuturvalta maksetaan löytöpalkkio avaimien kiikuttajalle. Lisää tietoa löytynee tästä artikkelista. […]