Kuuroja sataa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Juuri kun astuin ovesta alkoi satamaan, kaatamalla. Mutta eipä tuo minua haittaa. Oli hauska näky varmasti kun kävelin kävelykatua ihan samalla tavalla kuin aurinkoisellakin säällä. Ei minua sade haittaa, edes kaatosade. Oli vain pelkästään hauskaa katsella kun ihmiset juoksivat sadetta karkuun katokseen. Kävin Anttilassa asioilla ja takaisin tulessa (yhä satoi) samat ihmiset odottivat yhä saman katoksen alla.

Kävin Subwayssa hakemassa subin, samat ihmiset edelleen odottivat samassa katoksessa vielä kun sain patongin käteeni. Pidän sateesta todella. Paitsi silloin kun on muutenkin kylmä. Kesäsateet on ihania, kunhan ei vain sataisi joka päivä. Suomen ”kesä” tuppaa olemaan aina yhtä sadetta, tai jos ei niin ainakin helteelle on vastapainona aina jonkin verran sadepäiviä. Matalapaine, luonnonlaki. Mutta olipa piristävä suihku.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. tms_

    Munkin mielestä on mukava kastua välillä kunnolla lämpösessä kesäsateessa :D

    Eilen oli kyllä aika eeppistä pyöräillä töistä kotiin kunnon kuurossa…