Kuulumisia töistä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nyt on sitten oltu kolme päivää ihan oikeissa töissä. Jyväskylän Data Group -tietokoneliikkeessä jatkan, tällä kertaa huoltoharjoittelijana. Vastaanotan lähinnä huoltoja ja toimin huoltotiskin atk-tuessa. Tähän asti olen tykännyt hommasta. Harjoittelujaksoni kestää viisi kuukautta ja pääsen samalla loistavasti eroon työmarkkinatuen esteestä (unohdin hakea yhteishaussa syksyllä 2007, kun suoritin työvoimakoulutusta ja olin edellisen kerran Data Groupissa harjoittelemassa).

Päijänne Antikvariaatista soitettiin eilen. En olisi saanut paikkaa, sillä hän löysi tilalle ”paremman”. Kerroin tyypille, että olen jo töissä eli eipä tuo haittaa. Kyllä minä täällä viihdyn paljon paremmin. Ei oikein houkuta ajatus max. 300 vuotta vanhojen kirjojen kanssa vuodenpäivät – hän kun etsi lähinnä vakituista työvoimaa ja ”kirjafriikkiä”. En minä ihan niin paljon ole kirjallisuudesta kiinnostunut. Mutta tulipahan haettua. Kiinnostuksen osoittaminen on aina positiviista työasioissa.

Työskentelen 6 tuntia 5 päivää viikossa, sisältyen tauot. Työmatka on reilusti alle 500m, eli ruokatauolla voin käydä kotona. Minulla on oma työpöytä, työkone, työtiski ja mukavat työkaverit – ja etenkin pomo. Hyvää työpäivää!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Daniel

    Hyvä kun asiat järjestyvät. :)