Kuulumisia kiireiden keskeltä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Kiirettä pitänyt taas. Saisikin edes yhden lorvipäivän, jolloin ei tarvitsisi tehdä mitään – ja saisi jopa aikaiseksi kirjoittaa jonossa olevia aiheita pois alta ennen kuin ajatusvirrat niistä ehtyvät. Tänään tosin meni yli puoli päivää päästä vaakatasosta pystyasentoon. Viikonloppu oli yllättävän rankka. Olimme Suomen Kuurosokeat RY:n järjestämässä IT-viikonlopussa Rantasipin kylpylähotellissa. Oli mukavaa tavata Veeran kautta tutuksi tulleita kavereita. Minun oli tarkoitus kirjoittaa viikonlopusta jo aiemmin, mutta en jaksa hirveästi kirjoittaa nytkään.

Huomenna olisi heti aamusta perhekahvila Mansikkapuistossa ja sen jälkeen menoja ja jossain vaiheessa pitäisi jaksaa myös siivotakin. Olen tyytyväinen siitä että on tekemistä, mutta olisin vielä tyytyväisempi jos ehtisin tehdä asiat loppuun ja ajallaan. Koko ajan tuntee itsensä keskeytetyksi ja koko ajan tuntuu myös väsyttävän.

Bloggausaiheita olisi siis listalla jo toistakymmentä. Ei vain ole ehtinyt eikä jaksanut kirjoittaa. Valokuviakin on tullut otettua roimasti. Olen nähnyt viikon sisään ihan tajuttoman paljon uniakin, mutta en ole älynnyt kirjoittaa niitä ylös unipäiväkirjaani. Unethan pyyhkiytyvät muistista kymmenen minuutin sisällä heräämisestä.

Tekstiä kyllä syntyisi, mutta älä ihmettele jos Rollemaa hiljenee hetkeksi. Syynä yllä mainitut ja ehkä vähän enemmänkin. Kerron myöhemmin lisää… Kiirettä on, mutta pysykäähän kanavalla.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä