Kosketuksen varassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Meidän perhe-lehti julkaisi elokuun numerossa vihdoinkin jutun kaksikielisestä perheestämme. Kotiin saimme lehteä kaksi kappaletta jo toissa päivänä, mutta muistin ottaa lehden vasta tänään töihin skannattavaksi. Kuvat ja teksti ovat yllättävän onnistuneita. Ainoita ”virheitä” ovat ainakin ”IRC-keskusteluohjelma” ja ”Kun koira söi kuulokojeen, Ronin oli pakko opetella viittomaan”.

Sanat olisi näissä kohdissa voinut ehkä valita toisin. IRC on keskusteluverkko, jota käytetään erilaisilla ohjelmilla, IRC ei siis itsessään ole ohjelma. Myöskään minun ei missään vaiheessa ollut ”pakko” opetella viittomaan, vaan halusin nimenomaan opetella. Mutta eiköhän nämä käy tekstistä ilmi, eivätkä ole pointin kannalta mitenkään relevantteja.

Lisäys 22:35: Samoin kohta ”Lotan kanssa Veera ei koskaan käytä kojetta”. En sanoisi ”ei koskaan”, kyllä on tullut käytettyä… ei tietenkään öisin tai välttämättä silloin kun en ole kotona.

Kiitos Meidän Perhe! Aiemmin juttumme on ollut mm. Ylessä. Tässähän alkaa pikkuhiljaa olla julkkis-fiilis, heh. Toivottavasti juttu miellyttää ja avaa maailmaa. Kerro ihmeessä mitä mieltä olet!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Rauno

  Hyvä kirjoitus!

 2. Petri

  Röhöhöm. Oletkos muuten, Rolle, huomannut kuinka viime aikoina blogisi on latautunut hitaanlaisesti? Sama juttu sen leffalistasi kanssa. Minulla meni ainakin 10 sekuntia siihen, että blogin etusivu alkoi edes latautumaan.

 3. Rolle

  En ole huomannut, aika hämärää. Minulla latautuu ihan kuin ennenkin. Validoin blogin koodin hiljattain, josko olisi korjaantunut?

 4. Lehtijuttu Kaupunkilaisessa 9.9.2013 | Rollemaa.org

  […] Perhe-lehti Elokuu 2011 – ”Kosketuksen varassa”, kaksikieliset perheet -teema […]