Kohti Helsingin metallimiittinkiä – FME here I come

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Olen yhä ihan täpinöissäni uudesta Htc Desire Z-puhelimestani. Mahdollisuudet laajenivat ykkösestä sataan hetkessä. Tähän saa oikeasti kaiken! Tätäkin bloggausta kirjoitan WordPressin omalla mahtavalla Android-sovelluksella, jonka avulla pystyn jatkossa bloggaamaan mobiilista reaaliaikaisesti kätevimmin jopa kuvien tai videoiden kera. Kirjoitan Htc:sta/Androidista lisää myöhemmin.

Juuri nyt olen matkalla kohti Helsingissä järjestettävää Finnish Metal Expoa. Kun aamun kyytini perui pakkasten takia, meinasin olla kusessa. Kimppakyytejä löytyi monta, mutta kaikki olivat täynnä. Onneksi joku perui.

Veera lähti Lotan kanssa äitinsä luokse viikonlopuksi. Ikävä jäi. Nukkua en paljon ehtinyt, mutta ei haittaa. Yritän nyt säästää akkua. Stay metal! \o/

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä