Kesäilyä parhaimmillaan… sisätiloissa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Unirytmi on täysin sekaisin. Kaverini Tatu tuli sunnuntaina käymään. Tarjosin hänelle synttäreiden kunniaksi (20 vuotta 17. kesäkuuta, onnea!)Vuokrattiin viisi elokuvaa ja ostettiin energiajuomia. Yö menikin sitten läppärillä pelatessa (Heroes of Might And Magic III Complete) ja leffoja katsellessa. Nukkumaan mentiin seitsemän ja kahdeksan välillä maanantaiaamuna. Tatun vierailun jälkeisinä öinä olen saanut unta (=mennyt nukkumaan) kolmen ja neljän välillä. Ainoa kesälomani täytyy käyttää hyvin… tällä hetkellä olen LANittamassa ainakin lauantaihin asti. Huomenna käydään ehkä uimassa. Ja musiikki soi… hyvää kesää!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Mauritz

    En pystynyt laittamaan kommentteja IE:llä, vähän kummalista…

    Kiva kun kävit mun blogissa kattomassa, jos haluat löytää lisää kummallisia bändejä jonka kuuntelen niin voit käydä näissä sivuissa http://www.victoryzine.com, siihen minä kirjoitan levyarvosteluja. Sieltä löytyy myös mun top 30.

    Take care, ja niin edelleen. =)