Kahden päivän katkos

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

2. joulukuuta 19:51 huomattu WordPressin tietokannan katoaminen tai mysql-tietokannan kaatuminen. Ärsytti suunnattomasti vaikka olikin tilapäistä. Otan lähiaikoina uudet varmuuskopiot tietokannoista, vaikka ne eivät ilmeisesti olleetkaan vaarassa tuhoutua. Vaihdan ehkä futuronilta pian pois SceneGroupiin tai johonkin vastaavaan laatupaikkaan. Ei tällainen voi jatkua. Alituista pätkimistä, jumitusta ja usein huonoa asiakaspalvelua… tästä on puhuttu… Mutta onpa kivaa päästä taas bloggaamaan. Harmi vain että tauon ajalla tulleet ideat ovat leijuneet jo avaruuteen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Vp

    Jep, futuron on ollu viimepäivinä erittäin hidas. Onko tuo Scenegroup hyväkin paikka? Olen vaihtamassa palveluntarjoajaa ja etin tässä kanssa ”laatupaikkaa” minne voisi sivut tyrkätä.

  2. Gocom

    Toivon vain että muuton yhteydessä ei tule ongelmia domainin kanssa, Futuroninhan rekisteröimien domainien rekisteritiedot ovat vähän epäselvät, joten saattaa olla ettei se ikinä irtoa Futuronin käsistä.