Kahden päivän katkos

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

2. joulukuuta 19:51 huomattu WordPressin tietokannan katoaminen tai mysql-tietokannan kaatuminen. Ärsytti suunnattomasti vaikka olikin tilapäistä. Otan lähiaikoina uudet varmuuskopiot tietokannoista, vaikka ne eivät ilmeisesti olleetkaan vaarassa tuhoutua. Vaihdan ehkä futuronilta pian pois SceneGroupiin tai johonkin vastaavaan laatupaikkaan. Ei tällainen voi jatkua. Alituista pätkimistä, jumitusta ja usein huonoa asiakaspalvelua… tästä on puhuttu… Mutta onpa kivaa päästä taas bloggaamaan. Harmi vain että tauon ajalla tulleet ideat ovat leijuneet jo avaruuteen.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Vp

    Jep, futuron on ollu viimepäivinä erittäin hidas. Onko tuo Scenegroup hyväkin paikka? Olen vaihtamassa palveluntarjoajaa ja etin tässä kanssa ”laatupaikkaa” minne voisi sivut tyrkätä.

  2. Gocom

    Toivon vain että muuton yhteydessä ei tule ongelmia domainin kanssa, Futuroninhan rekisteröimien domainien rekisteritiedot ovat vähän epäselvät, joten saattaa olla ettei se ikinä irtoa Futuronin käsistä.