Kahdeksan kärsimystä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ei jaksa näitä kahdeksan aamuja. Joka aamu tekis vaan mieli jäädä nukkumaan… kuuma suihku ja cappucino lievittää unihalujani, mutta silti haluan nukkumaaaan! Cappucino meni liian äkkiä, nyt taas väsyttää. Meillä on kaksi ekaa tuntia salibandyä salissa. Varmaan juoksen unissani kentällä. Katsoin eilen Smallvillen ekan tuotantokauden loppuun. Jäi jännään kohtaan. Todella jännään. Veikkaan että tälläkertaa se heebo osaa jo lentää, mutta miten se voi selvitä ku se yks toinen heebo paljasti sen salaisuuden? ja miten sen alukselle kävi? En malta odottaa toisaalta 1. tuotantokauden päätösjaksoa, toisaalta 2. tuotantokauden starttia.

Tänään on taas ranskaa iltapäivällä. Tulikohan siitäkin jotain läksyä… toivottavasti ei. Ja jos tuli niin nehän on jo valmiiksi kirjassa kun minulla on käytetty kirja. Hihii. Ärsyttää. En ole vielä edes koulussa ja haluan kotiin nukkumaan. Nöyh, kohta alkaa kärsimys.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä