Jyväskylä vei voiton

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Juuri sinä vuonna tapahtuu isoja kun en jääkiekkoa niin kovasti seuraa. En ole käynyt katsomassa JyPin pelejä pariin vuoteen, sillä on ollut vähän muut asiat etusijalla. Sitä paitsi liput ovat nykyään aika kalliita. Tänä vuonna katsoin lätkää vain sivusilmällä, en kuten monet suomalaiset miehet fanaattisena karjuen oluen kanssa olohuoneen sohvalla.

Mutta niin siinä vain kävi että Jyväskylä vei voiton jääkiekon suomenmestaruudessa. Olo on aika eeppinen, sillä Jyväskylä ei ole koskaan ennen voittanut. Onhan tämä rakas synnyinpaikkani ja kotikaupunkini. JyPhän voitti tänään kärpät Oulussa 2-5 ja sinetöi pokaalin itselleen. Mahtavaa kerrassaan.

Voin kirjoittaa vauvakirjaan kohtaan ”Mitä Suomessa tapahtui syntymäni aikoihin, kuka oli presidenttinä etc?” että JyP voitti ensimmäistä kertaa kultaa. En olisi keksinyt tuohon kohtaan muuten muuta kuin Tarja Halonen. Positiivista, positiivista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Osmo

    Sulla tainnut jäädä ajatus kesken: ”Sitä paitsi liput ovat nykyään aika Tänä vuonna katsoin lätkää vain sivusilmällä, en kuten monet ”

  2. rolle

    Hahah, ’kalliita’ -sana jäänyt välistä. Pitäisi oikolukea viestit heti julkaisun jälkeen…