Joku painoi nappia punaista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Olikohan kesähelteet sitten tässä? Nyt on pari päivää ollut sateista, märkää ja kylmää. Mittari näyttää tällä hetkellä kuusi astetta celsiusta, mutta se on heitellyt tasaisesti nollan ja kymmenen välillä. Avain kuin jossain olisi käännetty kaksisuuntaista vipua ”Hellekesä”-suunnasta ”Helvetillinen kesä”-suuntaan. Mutta milloin me suomalaiset olemme mihinkään tyytyväisiä? Kun on helle valitetaan miten kuuma on, kun on kylmä valitamme miten kylmä on. Kun sataa, kiroamme Suomen kesän alimpaan helvettiin. Niin se menee.

Hieman alakuloisia fiiliksiä pukkaa pintaan, vaikka mitään näennäisiä ongelmia ei ole – ainakaan kovin suuria. Hoidin tuossa heti herätessä muutaman laskun ja nyt tuntuu että raha ei riitä taaskaan mihinkään. Eilinen päivä meni mukavasti Pian luona. Kaupassa pitäisi käydä. Normielämää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä