Järkevyys kaukana

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Siinä se loma sitten oli. Ja mitä sain aikaan? En mitään. Toisaalta, tarvitseeko lomalla saadakaan mitään aikaan? Lomalla ladataan akkuja, eli minun tapauksessa valvotaan aamu kuuteen ja nukutaan ilta kuuteen, toisin sanoen käännetään unirytmi ylösalaisin. Eihän se järkevää ole, niin ovat sukulaisetkin sanoneet. Ensi yönä pitäisi osata saada unen päästä kiinni ennen kuin aamuaurinko nousee horisontin takaa ja töihin lähdön aika koittaa.

Olen myös syönyt epäterveellisesti. En ollut myöskään kovin sosiaalinen lomallani. En voi olla ylpeä mistään. Ei masenna, mutta ärsyttää.

Tänään käyn vielä elokuvissa kaimapojan kanssa.
Hmm, miksi edes otin loman?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä