Isin tyttö

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jos et vielä huomannut, Rollelle (minulle!) syntyi maanantaina hätäsektiolla 30.3.2009 kello 16.04 ihastuttava pieni/iso tyttövauva! Paino tasan 4200g, pituus 53,2cm. 14-tuntinen synnytys oli raskas ja traumaattinen, mutta loppuhuipennus oli elämää mullistava. Tässä näin lyhyesti Rollen onnenpäivät. Tulevaisuudessa Rollemaa saattaa vähän hiljetä. Kuvia luvassa niille uteliaille ketkä uskaltavat pyytää privassa, eli kuvapyynnöt pikaviestimellä, ei tämän merkinnän kommentilla (toistaiseksi ei julkisessa jakelussa).

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 31-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. rauno

  Lämpimät onnittelut pikkuprinsessalle ja koko perheelle t. iskä ja isoiskä

 2. rolle

  Kiitos kamalasti, vielä kerran! Olen juuri lähdössä takaisin sairaalaan ->

 3. tms_

  Tosi paljon onnea teille! :)

 4. Petri

  Onnea isälle ja äidille!