iPod Touch

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Lähetyksen rekisteröinnit
16.10.2007, klo 15:28 Lähetys on siirtynyt kuljetukseen 40000 JYVÄSKYLÄ
16.10.2007, klo 13:54 Vastaanottajalle soitettu ja jakeluaika sovittu 40000 JYVÄSKYLÄ
16.10.2007, klo 02:41 Lähetys rekisteröity 40000 JYVÄSKYLÄ
15.10.2007, klo 20:20 Lähetys on lajiteltu 01010 POSTIN LOGISTIIKKAKESKUS

iPod Touch on vihdoin ja viimein hyppysissäni. Olen niin innoissani että melkein ei sanat riitä kuvaamaan. Melkoinen synttärifiilis, vaikka synttärit ovat vasta muutaman viikon päästä (1.11. tiedoksi vaan). Pidin ovea raollaan neljästä eteenpäin, jotta kuulisin milloin pakettiauto tulee. Auto saapui viiden jälkeen ja hyppäsin ulkoilmaan allekirjoittamaan kuitin. Otin verkkokaupan paketin käsiini ja kiiruhdin tietokonepöydälle avaamaan sitä. Oli maaginen olo kun kurkistin postipaketin sisään ja näin Applen elegantisti muotoileman yllättävän pienen paketin.

Tästä merkinnästä ei tule vielä mitään arvostelua. Kerron vain minkälaiset fiilikset nyt on kun soitin on ensimmäistä kertaa käpälissäni. Ei tässä paljoa vielä ehdi analysoimaan kun kädet tärisi jo silkasta odottamisen innosta. Soitin on yllättävän ohut. Ulkonäkö on erittäin miellyttävä. Nappuloita ei ole muualla kuin vasemmassa ylänurkassa (sleep-button) ja keskellä päällä (home-button).

Kosketusnäyttö tuntuu kivalta. Tämä koskettaminen on tässä innostava asia, sillä ennen en ole tällaiseen teknologiaan törmännyt. Grafiikat ovat upeita, kuten myös käyttöliittymä. Kansikuvafanaatikkona tykkäsin iTunesin Coverflowsta – iPod Touchissa se on samanlainen.

Loput ominaisuudet otan selville tämän ja huomisen päivän aikana. Täysimittainen arvostelu tulossa. Uskaltaakohan tämän kanssa edes lähteä mihinkään, sen verran hieno vehje. Mukana tuli kyllä mikrokuituliina lasin pyyhkimistä varten.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Mazze

  Kuulostaa siistiltä. :)

  Kiva kun kommentoit mun blogissa, seurasin kyllä sun blogia jonku aikaa, mutta sitten se vai jäi, en tiedä miksi.

  Tulen kyllä seuramaan aktiivisemmin nyt.

  En osa sanoa ymmärränkö parempi suomea vai englantia. Käytän molemmat aika paljon, mutta kirjoitan kyllä paremmin englantia kuin suomea. :)

  Tässä sulle laulun kun sä nyt teet tommosia administratiiviä juttuja:
  http://video.google.com/videoplay?docid=-7193470719293309352

  Tää sivarihomma menee kyllä paremmin kuin luulin.

 2. Chrono

  Olen myös kiinnostunut tästä ipodista. Ehkä saatan jopa itsekkin ostaa tuon. Odotan arvosteluasi tarkemmin touchista.

 3. Niceone » Koripallo.info 2

  […] on tullut kosketusnäytöllä varustettu versio – iPod Touch. Nähtävästä Rollewebin Rolle on jo omansa hankkinut. Itsellänikin houkustus on suuri. Harmillisen hintava se tosin […]