Hollannissa mennään jo liian pitkälle

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Haagin käräjäoikeus on antanut sananvapauden, kokoontumisvapauden sekä järjestäytymisvapauden nimissä perustaa PNVD-pedofiilipuolueen Europaan Unionin jäsenmaahan Hollantiin. PNVD-pedofiilipuolue asettaa tavoitteekseen; seksuaalisen alaikäisyyden laskemisen 12 (kahteentoista) ikävuoteen, lapsipornografian laillistamisen sekä eläimiin sekaantumisen.

Sairasta. Hollannissa on tunnetusti hyviä päätöksiä (tajua edellisen adjektiivin sarkastisuus): kannabiksen käyttö ja eutanasia on laillista ja porsaanreikiä löytyy yhä enemmän ja enemmän. Pedofiliapuolueen hyväksyminen on kuitenkin jotain aivan kauheaa. Laita nimesi adressiin (via). Tämä on käsky.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

12 kommenttia

 1. Ressu

  Wanha!
  Luuletko, että nuo päättäjänpenkkiin asti pääsisivät? :-P Ja mitä se sua liikuttaa, jos vähän naapurivaltioiden pikkutyttöjä käytetään hyväksi. Miksei kukaan puutu esim. Afrikassa lapsiprostituutioon ym. Siellä sitä sentään tapahtuu oikeasti, perkele!

 2. rolle

  Afrikka ei tietääkseni kuulu Euroopan Unioniin :D Euroopassa pedofilia ei saa olla arkipäivää, silloin olisi asiat jo todella huonosti.

 3. rolle

  Oletko itse puuttunut Afrikan lapsiprostituutioon mitenkään, kun noin innoissasi olet siihen puuttumisesta? Veikkaan että et. Enkä usko että se on Afrikassa laillista. Hollannissa pedofiliaa yritetään laillistaa. Anteeksi vaan kun laitoin nimeni adressiin.

 4. Leo

  Sairasta tosiaan. Kuinka tuollaista voi terve ihminen edes sallia?

 5. Alex

  Olisi varmaan ensin pitänyt katsoa linkki, ennen kuin kysyn. Aamulehti siis.

 6. taddels

  todella sairasta… ihmisoikeuksien rikkomista… toivottavasti näitä adresseja on muissakin maissa…

 7. Ressu

  Rolle: ilmaisin vain, että tuo ei tule menemään läpi. Vaikka helvetti jäätyisikin.

 8. Ressu

  Ainiin, minun alaikäisenä on melko vaikea vaikuttaa Afrikan tai Aasian lapsiprostituutio tilanteeseen pätkän vertaa.

 9. rolle

  Ressu: Jos se oikeasti koskettaa, siihen voi vaikuttaa minkä ikäisenä tahansa. Vaikka kirjoittamalla nimensä johonkin adressiin tai tekemällä semmoisen Afrikan lapsille.

 10. JEEJE

  Sanoisinko, että WANHA.

 11. rolle

  Älkää jaksako hokea tuota WANHAa. Juttu on kuitenkin sen verran uusi että sitä ei ole moni kuullut. Näin vakavasta asiasta ei voi sanoa WANHA. Joten lopettakaa ja kertokaa ihmisille ketkä eivät ole vielä laittaneet nimeä adressiin.