Hoidettuja asioita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänään on ollut väsynyt päivä. Tuli taas valvottua viime yönä. Katsoin yhden yllättävän jännittävän elokuvan ja keskustelin kavereiden kanssa irkissä. Aamulla heräsin puoli yhdeksältä, herätin vaimoni ja valmistauduin lähtemään sairaalaan. Äitiyspoliklinikalla oli kontrolliaika. Kaikki on erittäin hyvin ja raskaus etenee normaalisti. Lämmitti mieltä taas nähdä ultrassa vauvan liikkeet. Sieltä se isin pieni tyttö on tulossa.

Eilen soitin pariinkymmeneen paikkaan. Oli paljon asioita hoidettavana. Hoidan myös vaimoni puhelinasiat luonnollisesti hänen kuulovammansa takia. Soitin mm. sosiaalitoimistolle (kysyin viime tukipäätöksen vesilaskusta, en ollut varma maksettiinko se kokonaan ja omaishoito-/henkilökohtaisen avustajan korvauksista), kennelliitolle (peruin kaikki koiraan liittyvät tilaukset, koiriahan meillä ei enää ole), Oz Babyyn (kysyin onko vauvakirjoja, ei ollut), sokeainyhdistykselle (kysyin lisätuista joita tulemme todennäköisesti saamaan), perintätoimistoon ja velkaneuvojalle.

Äiti tuli iltapäivällä käymään ja toi ompelukoneen Veeralle. Neuvoi myös sen käytössä. Sain myös jauhelihaa, om nom nom nom. Siitä tulikin mieleeni että tänään voisin tehdä Italian pataa. Armottoman väsymyksen seurauksena nukuin tänään päiväunet kahdesta kuuteen. Herättyäni J-P tuli käymään pikavisitille parkkiajan umpeutumista odotellessa, toi pullon Coca-Colaa om nom nom 2. K-Kaupassa on superpäivät joten ostin 700 gr karkkia joka maksoi vain kolmisen euroa (4e/kg 15.2. asti). Mutta nyt on kello kahdeksan ja perjantaisaunan aika. Hyvät viikonloput.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. soppa

    Luonnollisesti mää en saanu mittään – eivaan, on tuolla appelsiinia. <3