Hifimaailmat vertailussa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Minulla oli KOSSin Plugg -merkkiset kuulokkeet (ks. edellinen merkintä) ehkä noin vuoden käytössä. Kuulokkeet ehtivät hajota kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla sain vanhojen tilalle uudet samanlaiset kuulokkeet. Toisella kertaa palvelu pelasi myöskin, mutta Plugit olivat tilapäisesti loppu ja jouduin kokeilemaan Pioneerin kuulokkeita. Pioneerit olivat aivan liian kovat minulle ja kävin taas palauttamassa. Koska KOSSin parhaimmistoa ei ollut vieläkään tullut lisää, sain rahat takaisin! En voisi kuvitellakaan saavani samanlaista palvelua esimerkiksi Mustassa Pörssissä.

Koska Giganttiin ei ollut tulossa KOSSin korvansisäisiä ennen joulua, kävin ostamassa KOSS Spark Plugit Markantalosta. Markantalon jopa sietää, mutta esimerkiksi Mustaan Pörssiin en enää jalallani astu. Viedessäni iPodia takuuhuoltoon kyseiseen liikkeeseen, he vastasivat tyyliin ”emme huolla näitä tuotteita, mene iPodin nettisivuille ja etsi sieltä” (ks. #53, #56). Niin sitten tein, mutta ärsytti.

Kehun Giganttia, koska palvelu on osoittanut putiikin hyväksi. Gigantti hifiliikkeenä on ehdoton ykkönen. Hyvä palvelu, hyvät tuotteet, mahtavat takuut. Suosittelen lämpimästi. En suosittele Mustaa Pörssiä. Markantaloon voit mennä, jos et löydä muualta.

Tänään tuli kaveritilaus nierlestä. Mukana oli muutama jamppa kaveripiiristäni, Sampsan isä ja minun isäni. 100 CD:tä ja DVD:tä. Hyviä on. Suosittelen Nierleä levytilauksiin, mutta tilauksessa kannattaa olla muutama kaveri mukana, jotta postimaksut jakaantuisivat mahdollisimman pieneksi.

Jyväskylän liikkeistä parhaat:

 1. Gigantti
 2. Markantalo
 3. Musta Pörssi

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. taddels

  Kai se on Gigantti sitten kun niin kerta sanot. Markantalossa ei ole juuri kyllä ikinä tullut käytyä. Mustasta pörssitä kävin joskus kysymässä töitä mutta ei ikinä oikein soittanu takas vaikka sano että soitan ens viikolla. Mutta ei oo hirveesti tullu kierreltyä noita elektroniikka kauppoja, Stokmannilta saa aika hyvin kaikkea sieltä mun kaveri käy aika monesti ostelee ja sitten tyyliin joku Kärkkäinen, seillä on halpaa. Jtn koska minun budjettini on pieni niin etsin halpaa kamaa. Ostin joskus Gigantista Muvo MP3 soittiminen siinä tuli jotkut kuulokkeet jotka kesti aivan sairaan hyvin. Ne meni joskus hukkaan kun pelattiin rönttöstä kaverin takapihalla syksyllä, ja sitten se löys ne kesän alussa ne kuulokkeet. Toimihan ne vielä. Siinä oli kyllä aikamoiset kuulokkeet kun talvenhankien alla ollu ja pakkasessa jäätynyt niin toimii vielä, aikamoiset kuulokkeet halppis kuulokkeiksi. En oo vielä jaksanu ostaa uusia kuulokkeita, mutta kait mää tollaset kossit voisin vaikka ostaa.

 2. rolle

  Jyväskylässä ei oo Stockmannia eikä Kärkkästä ;) Gigantissa on laatua.

 3. tms_

  meinasin ostaa ipodini mustasta pörssistä, mutta myyjä oli sen verran ylimielinen, että ostin muualta…