Harmaa joulu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Kiinnostaako saada reaaliaikainen ilmoitus uudesta tekstistä? Liity Rollen tekstit Telegram-ryhmään!

Tottakai!

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Olen laiskana odotellut joulua. En toivo muuta kuin paljon lunta (psst, da-membership). Tuskin saan sitäkään. Joulupukki saisi kyllä puhaltaa niitä tuiskuja sieltä Lapista myös tänne Keski-Suomeen. Parin millin jäähilekerros, ei tunnu joululta. Ja huomiseksi luvattiin lämpöasteita. Plääh!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 34-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. taddels

    käy hakee jäähallin pihasta lunta, hyvää joulua vaan sullekkin! tuutko tänne toisella viikolla?

  2. rolle

    Mun VR:n alennuskortti vanhentui marraskuussa kun täytin 18, eli junamatkat on taas normaalihintaisia, enkä olisi muutenkaan tulossa. Vietän tämän lyhyen loman kotona laiskotellessa.

  3. Rauhallinen joulu maalla | Rollemaa.org

    […] aatonaattona. Hangeksi lumimäärää ei voi kutsua, mutta sen verran että lapioitavaakin löytyy. Vuoden 2006 joulu meinasi toistua, mutta yllättävää ja ihanaa kun valkea joulu saatiin […]