Eväät ja kirjasto, paras yhdistelmä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kaksi tuntia historiaa, tunti espanjaa ja kirjastoon. Paitsi että historian ja espanjan tunnin välissä ostin taas pillimehuja. Ja hasselpähkinä-suklaalevyn. Pääsin neloskoneelle, kerrankin. Kaikki on hyvin jos tuota niiskuttavaa yksöissormijärjestelmällistä papparaista tuossa viereisellä koneella ei lasketa. Reissumiestä ja pirkan pillimehua on jälleen repussa, mutta en tiedä söisinkö vielä. Eilen btw söin evääni uusinta aku ankkaa lukiessani lasten osastolla, hihi. Olette vastailleet mukavasti friendtestiin, kiitos. Testin mukaan muukalainen tuntee minut parhaiten ja jos näin on, olen kai sitten helppo. Höh.

Tänään heräsin ensimmäistä kertaa kun aurinko paistoi ikkunasta. Vähänkö oli fiilikset! Aurinko paistaaaa, ihanaaa! Eikä oikeastaan ole kylmäkään. Pahimmat paineet on poissa, koska enää ei ole mitään esitelmiä, kuten se historian ”Viikinkiretket”. Esitelmöitiin aika lailla valmistelematta mutta kai se sitten hyvin meni. Huomiseksi olisi ranskan kirjoitelma, tai pikemminkin lauseet, mutta se on piece of cake. Leffoja on tullut katsottua ihan liikaa (no mitäs luulet kun sarjatkin on loppu). Katsoin mm. taxi3 ja kymmenen muuta on odottamassa. Arvosteluja en enää ole jaksanut tehdä, eikä pahemmin ole aikaakaan. Ärsyttää kun pitäisi, muttei ole aikaa ja silloin kun on ei muista.

Jotain edistystä pitäisi näihin opiskeluihinkin (mihin opiskeluihin?) järjestää. Ei oiken tule kuin kasia ja seiskaa, vaikka pystyisin taatusti parempaan. Ongelmana on pieni mökkimme. Ei pysty keskittymään mihinkään kun pitää olla kahden veljen kanssa samassa huoneessa kun toinen vetää korvasta ja toinen pelaa enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia pelejä samalla kun yrittää jankuttaa ranskaa toiselle aivopuoliskolle kun toisen ajatuksenkulku on ihan toisella puolella. Ja sitten vanhemmat paskoo (synonyymi valittamiselle) että kaikki on kiinni tietokoneesta. Jos tietokonetta ei olisi, edistyisin paremmin ja olisin parempi koulussa. Näin ei ole. Liian pieni mökki, tekisi mieli muuttaa pois jos vain olisi millä maksaa sen kaiken. Kesätöitäkään en löydä mistään vaikka saisikin… ehdotuksia?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä